Ankervissen

 

Het grootste gedeelte van het jaar houden we ons bezig met het ankervissen op platvis waaronder de schar, bot, schol en tong verder maakt u tijdens een dagje ankervissen ook kans op wijting, zeebaars, kabeljauw en diverse haaiensoorten(zomer).

 

Hoe ziet een dagje ankervissen eruit op de Ocean's Eleven.

Rond 07:45 word u bij de sluizen van Vlissingen verwacht waar de Ocean's Eleven voor u afgemeerd ligt. We beginnen eerst met een lekker bakje koffie en een koek nadat iedereen ingescheept is zullen we door de sluis gaan om zo de Westerschelde op te kunnen varen.

Afhankelijk van het jaargetijde en visvangst zullen de vaartijden variëren van 10 minuten tot maximaal 45 minuten, in bepaalde seizoenen zit de vis dichter onder de kust en hoeven we niet zo ver te varen.

Nadat de schipper de boot op de gekozen visstek geankerd heeft kunt u beginnen met vissen, waarbij nodig zal de schipper uw tips en informatie verlenen zodat iedereen eind van de dag een lekker maaltje vis mee naar huis kan nemen.

 

Rond de klok van 12 uur word er voor u een warme lunch voorbereid met wat te drinken erbij.

Afhankelijk van hoe ver het varen is zal rond 15:00 uur s'middags het anker weer gelicht worden en word er weer koers gezet naar de Buitenhaven van Vlissingen, tijdens het terugvaren krijgt u van ons nog wat te drinken u kunt dan kiezen voor koffie of een blikje frisdrank en nog iets lekkers erbij.

Tevens mag u tijdens het terugvaren gebruik maken van de dekwasslang om uw gevangen visje schoon te maken voor het thuis front.

Na het schutten in de sluis zal de Ocean's Eleven rond 16:00 uur weer afgemeerd liggen en kunt u uw gevangen visje lekker mee naar huis nemen.

 

Sportvisserij Ocean's Eleven hanteert ALL INCL pakketten, in dit pakket krijgt u:

  • 1x Opstap
  • 1x Hengelhuur met lood en onderlijn(indien gewenst)
  • 1x Aas voldoende voor een volle visdag
  • Koffie en koek
  • Warme lunch met drinken
  • Eind van de dag drinken met wat lekkers

Mocht u meer vis benodigdheden nodig hebben zoals onderlijnen of lood dan is dit tegen een aantrekkelijke prijs aanboord verkrijgbaar.