Even voorstellen.

Mijn naam is Boy Kotter geboren in 1991 en wonend in het Brabantse Reusel.

Al van kinds af aan heeft het water mij getrokken en wist al vrij snel IK WIL SCHIPPER WORDEN. In 2004 was ik oud genoeg en mocht ik naar het VMBO in Rotterdam waar ik een vooropleiding heb gedaan als binnenvaart matroos, deze heb ik in 2008 met succes afgerond. Na 4 weken vakantiewerk gedaan te hebben op een binnenvaartschip ben ik op dezelfde school in Rotterdam de vervolgopleiding voor Kapitein/Manager binnenvaart gaan doen hier heb ik alles geleerd van het vak en ben in 2011 afgestudeerd met alle benodigde papieren. Al heel mijn leven ben ik een fanatiek sportvisser geweest en nog steeds, sinds enkele jaren ben ik steeds meer te vinden geweest in de zee sportvisserij. 

Doordat de drang van een eigen sportvis boot steeds groter werd heb ik besloten om in het najaar van 2018 SPORTVISSERIJ OCEAN'S ELEVEN op te richten en me eigen volledig te richten op het organiseren van vistochten op de Westerschelde en Noordzee.

Een dag blanken mag dan bij mij aanboord ook niet aan de orde zijn en zal er alles aandoen om een visje boven te laten komen,zodat iedereen met een voldaan gevoel naar huis toe gaat.

Aanboord van de Nautilus en Nemo staat veiligheid bovenaan en als 2e de Brabantse gezelligheid van de schippers.